Към съдържанието

Снимка

Джобни печки

• Моля, влезте за да отговорите
69 отговора на тази тема

#61 ЛЮБИТЕЛ

ЛЮБИТЕЛ

Ловец

• Ловец
  • PipPipPipPipPip
  • 1295 Мнения:
  • Име:Георги
  • Оръжие:нарезно и гладкоцевно
  • Куче:бретон
  • ГрадРусе

Публикувано 21 януари 2018 - 02:47

Колеги и трите страници ги прочетох...та стигнах до извода че най-хубавия бензин е на ZIPPO от скъпия :D Печка нямам но съм решил да се сдобия с такава, китайките са боклуци, поне така разбрах и по-добре да не взимам такава. ZIPPO я намирам на 63лв бройката, бих искал да си взема два броя обаче са ми множко парите и ако не намеря нещо малко по-евтино и добро чак тогава бих си взел ZIPPO. Моля мнение за тази: https://www.tableti....обна-печка-цена
До колкото разбрах китайките са с някаква вата и затова са боклуци и не карат, а другите са с платина и са по-добри :D поправете ме ако греша, моля за мнения на тази на която съм дал линк, и ако не става ми казвайте ZIPPO ли да взимам или каква, че вече съвсем се обърках :D

Тези вършат работа също :256605:

Този пост е редактиран от ЛЮБИТЕЛ: 21 януари 2018 - 02:50

• Дупкар харесва това

#62 Дупкар

Дупкар

Турист Гъбар

• Ловец
  • PipPipPipPipPip
  • 243 Мнения:
  • Име:Гергин
  • Оръжие:Примка на спусък
  • Куче:Гонче
  • ГрадКозлодуй

Публикувано 21 януари 2018 - 06:38

Тези вършат работа също :256605:

Колега не е дадена цена на тази която си ми предложил! Тази на която съм пуснал линк, бива ли я ?

#63 ЛЮБИТЕЛ

ЛЮБИТЕЛ

Ловец

• Ловец
  • PipPipPipPipPip
  • 1295 Мнения:
  • Име:Георги
  • Оръжие:нарезно и гладкоцевно
  • Куче:бретон
  • ГрадРусе

Публикувано 21 януари 2018 - 09:24

Колега не е дадена цена на тази която си ми предложил! Тази на която съм пуснал линк, бива ли я ?

Аз имам таз японската и ми върши работа.Купих я за 40-сетина лева...Не помня точно,ама нали има телефон - звънни и питай.Тя разликата основно е в катализатора - дали е платинен или не.Таз дето я имам е с платинен и се държи добре... 

Те ти   линк   с цени :) И още малко инфо  :256605:

Този пост е редактиран от ЛЮБИТЕЛ: 21 януари 2018 - 09:38

• Дупкар харесва това

#64 Дупкар

Дупкар

Турист Гъбар

• Ловец
  • PipPipPipPipPip
  • 243 Мнения:
  • Име:Гергин
  • Оръжие:Примка на спусък
  • Куче:Гонче
  • ГрадКозлодуй

Публикувано 21 януари 2018 - 10:27

Аз имам таз японската и ми върши работа.Купих я за 40-сетина лева...Не помня точно,ама нали има телефон - звънни и питай.Тя разликата основно е в катализатора - дали е платинен или не.Таз дето я имам е с платинен и се държи добре... 

Благодаря ти за отделеното време колега! Поздрави  :e05a53f56fcde85da04e41c18eb4b39

#65 ДБД

ДБД

БАЙ ЧЕПИК

• Златен Потребител
  • PipPipPipPipPip
  • 5658 Мнения:
  • Име:Данаил
  • Оръжие:няколко
  • Куче:от 31.10.2013г. вече нямам !
  • МПС:Жабче, с фланци.
  • ГрадРусчуклийска околия .

Публикувано 22 януари 2018 - 05:40

Тя твоята сигур чисто нова .. , щот с тия благородни метели по нея, те е страх дан я загубиш нейде .. Ма ти и на варда вече не одиш  твърде ... Най добре я запази да я показваш на внуците и обяснявяш що е туи нещо .. 

#66 lz2 skt

lz2 skt

Ловец

• Ловец
  • PipPipPipPipPip
  • 1171 Мнения:

Публикувано 10 септември 2024 - 02:23

Джобните печки на бензин могат да се ползват почти целогодишно....Лятото могат да се ползват като фумигатори-да отблъскват комарите.Става много лесно .Слагат се две таблетки от изпарител за комари между горният капак и дюзата или външно на капака стегнати със свинска опашка или нещо друго.Може върху хартиените пластини да се капне  допълнително с капкомер от препарата ,който се ползва за течните изпарители срещу комари да се засили ефекта.Има клипове в ютуб как се прави. Разбира се може да се ползват и устройства от типа на Thermacell,но консумативите са им скъпи ,но и на това се намира решение

• ДБД, Иван Кючуков, jovani62 и още 1 харесват това

#67 lz2 skt

lz2 skt

Ловец

• Ловец
  • PipPipPipPipPip
  • 1171 Мнения:

Публикувано 10 септември 2024 - 06:27

Този пост е редактиран от lz2 skt: 10 септември 2024 - 06:40

#68 lz2 skt

lz2 skt

Ловец

• Ловец
  • PipPipPipPipPip
  • 1171 Мнения:

Публикувано 10 септември 2024 - 07:09

Не ми се получава с връзката към ютуб-може да изпишете в търсачката -каталитическая грелка   - фумигатор (братя Шербакови са авторите на клипа)

#69 krus

krus

Ловец

• Ловец
  • PipPipPipPipPip
  • 785 Мнения:

Публикувано 11 септември 2024 - 07:51

Джобните печки на бензин могат да се ползват почти целогодишно....Лятото могат да се ползват като фумигатори-да отблъскват комарите.Става много лесно .Слагат се две таблетки от изпарител за комари между горният капак и дюзата или външно на капака стегнати със свинска опашка или нещо друго.Може върху хартиените пластини да се капне  допълнително с капкомер от препарата ,който се ползва за течните изпарители срещу комари да се засили ефекта.Има клипове в ютуб как се прави. Разбира се може да се ползват и устройства от типа на Thermacell,но консумативите са им скъпи ,но и на това се намира решение

Ползвам от1986 г. руски ,двата модела с екстакционен бензин и с въгленови пръчики,вършат добра работа. Бензиновите работят до осем и повече часа. Поставяш ги където  ти трябват, в джоба или в конча на обувките.

#70 lz2 skt

lz2 skt

Ловец

• Ловец
  • PipPipPipPipPip
  • 1171 Мнения:

Публикувано 11 септември 2024 - 01:56

Днес получих две джобни печки .Едната е ново  китайче  -Мил -Тек с петолъчка изрязана на нея -цена 10лв-не работи коректно. Гасне .Поръчах с нея още два резервни платинени изпарителя .Ще пробвам да сменя оригиналният да видим как ще работи Другата  е съветска -ГК-1.Запали от раз. Отдавна си търся такава .Втора употреба е .За цената си -10лв в направо супер.Горещо я препоръчвам пред китайските с изрязани звезда и пеперуда и разни други.Руснаците казват,че Зипото също не е много стока.Моята първата е английско-китайска е от Хонг Конг-засега работи прилично .За гориво ползвам медицински бензин 

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни

Change Theme!