Към съдържанието


  • Зареждане на брояча
Снимка

Уиски от бира


  • Моля, влезте за да отговорите
3 отговора на тази тема

#1 Чавдар

Чавдар

    Ловец

  • Златен Потребител
  • PipPipPipPipPip
  • 3998 Мнения:
  • Име:Чавдар Пенков
  • Оръжие:ТОЗ 34, ИЖ 27
  • МПС:Рено
  • ГрадСофия

Публикувано 14 април 2019 - 01:27

:) Явно пиячка може да се прави от всичко...

То всъщност и уискито, и бирата се прави от ечемик, така че колко му е...

Ако човек може да утърпи да не изпие бирата, а да чака отлежало уиски - ето долу рецептата..

 

https://therumdiary..../zen.yandex.com



#2 lz2 skt

lz2 skt

    Ловец

  • Ловец
  • PipPipPipPipPip
  • 992 Мнения:

Публикувано 14 април 2019 - 05:51

То без пари ще излезе.Не е ли по на сметка традиционното варене на уиски от зърно.... ?

#3 Чавдар

Чавдар

    Ловец

  • Златен Потребител
  • PipPipPipPipPip
  • 3998 Мнения:
  • Име:Чавдар Пенков
  • Оръжие:ТОЗ 34, ИЖ 27
  • МПС:Рено
  • ГрадСофия

Публикувано 14 април 2019 - 06:33

То без пари ще излезе.Не е ли по на сметка традиционното варене на уиски от зърно.... ?

:256605: Ами както е писано в горната статия, всяко класическо уиски всъщност пак се дестилира от бира само, че тази бира като материал не се прави за пиене - газиране, филтриране и т.н.  

Доколкото съм запознат бирата също се приготвя от пивоварен ечемичен малц..


Този пост е редактиран от Чавдар: 14 април 2019 - 06:35


#4 lz2 skt

lz2 skt

    Ловец

  • Ловец
  • PipPipPipPipPip
  • 992 Мнения:

Публикувано 14 април 2019 - 06:53

Аз като еврейче почнах да пресмятам купуването на бира от магазина и превръщането и в уиски-а то било друга бира.....А и уискитата се правят освен от ечемик и от царевица и ръж или културите се смесват.После дали са блендед или сингъл малт е друго...

Този пост е редактиран от lz2 skt: 14 април 2019 - 07:00





0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни

Change Theme!