На мой приятел и колега в лова, му се налага да ловува с патерици заради сполетяли го здравословни проблеми.
Закупил си полуавтоматична карабина, за да му е по-лесно с презареждането. Проблем му бе неудобния и къс приклад.
Възхитен съм от волята и желанието му за лов, и реших да го зарадвам с нов приклад- за неговите размери.
Дано да му носи много късмет и слуки?!
Поздрави и наслука!
Въодушевен от тунинговането, което е направил колегата Русев- pile, предложих на колегата ми, че е по-добре да стреля на груповия лов с бързомерец отколкото с оптика, която започва от увеличение на х3 и е Лиипърс и т.н.
Той сам се убеди във възможностите на оптиката и се съгласи.
Заради ембаргото не бе възможно да закупим от вносителя на руско оборудване- уивър база, за монтаж върху мястото на механичния мерник на СЛР-а.
Закупих уивър база изработена от фирма " АРМСТУНИННГ"- София.
Благодаря на Стоян Георгиев и особено на Александър- синът на Стоян- Шамана!!! , защото ме вместиха в натоварените си ангажименти и ми изработиха- от стомана, перфектно замислена- за монтаж, уивърбазичка за бързомереца, който си бе закупил моя приятел и колега, за който писах по-горе!
Надявам се, че на Венци ще му е много по-лесно да прихваща бягащите цели, отколкото с оптика- с увеличение на х3, в предвид обстоятелствата около неговото здраве.
Дано да има много слуки, след като има такова силно желание да ловува!?
Поздрави и наслука!
Този пост е редактиран от LyudmilLov: 20 септември 2018 - 07:33