А, тя царевицата стои отдолу от преди наредбата, ама нали измряха и няма кой да я яде!
Ми те си хранят фазаните хората ... Туй, че прасето няма грам култура и яде в забранено време, забранени средства / храни, разбирайте, си е друг въпрос ....
Публикувано 05 март 2020 - 05:12
А, тя царевицата стои отдолу от преди наредбата, ама нали измряха и няма кой да я яде!
Ми те си хранят фазаните хората ... Туй, че прасето няма грам култура и яде в забранено време, забранени средства / храни, разбирайте, си е друг въпрос ....
Публикувано 05 март 2020 - 06:21
Дори и да е истина , само като се сетя всичко в Бг с каква скорост навлиза .......... Еле пък точно това което е нужно в почти световен мащаб ние ще сме последните получили ...
Дано не бъркам,но ми се струва,че нещата се оправят въпреки съпротивата.
Публикувано 23 март 2020 - 05:37
Този пост е редактиран от aladin: 23 март 2020 - 05:39
Публикувано 25 април 2020 - 06:14
Публикувано 25 април 2020 - 07:54
По-скоро да сме живи. Че колко здрави хора си отидоха...
Публикувано 02 септември 2020 - 02:38
Капана щракна след удължените ловни сезони. Дивеча е ВЪЗОБНОВЯЕМ природен ресурс, който се направи всичко възможно да не се възобнови. Интересно как и сърните и зайците ги хвана чумата... Благодарности за всички алчни месари и пияници в лова, които надминаха ефекта на чумата и я направиха резултатна, а тази езен ще продължат. Слава богу, Калинките от псевдопартия ГРОБ отиват да се учат да работят наистина и да си изкарват насъщния с труд, както и 90 процента от населението на родината.
Въпросния капацитет, следва да му се поиска оставката за антиловната му дейност.
Публикувано 11 септември 2020 - 08:10
Вече АЧС и в Германия, въпреки мрежите и оградите с Полша...
В Бранденбургска област е открит умрял глиган и експертизата е доказала АЧС..
За това Германия спира износа на свинско извън ЕС. Например за Китай, който е огромен пазар...
В тяхното ветеринарно удостоверение пишело, че няма проблеми, тъй като страната е "свободна от АЧС"..
Та сега трябвало отделни удостоверения по региони, но това ще отнеме поне година...
Та очаквайте евтино месо по големите вериги, което окончателно ще съсипе българските производители...
Публикувано 11 септември 2020 - 08:18
Та очаквайте евтино месо по големите вериги, което окончателно ще съсипе българските производители...
Кои по-точно вериги имаш предвид?
Публикувано 11 септември 2020 - 08:20
Ами виж сертификатите на месото по веригите...
Българско няма...
Публикувано 12 септември 2020 - 10:28
Едни казват - абсолютно безвредно, други са го забранили ... иди вярвай .... https://lekuva.net/1...yat-pushek.html
Хубава статийка, направо ме отказа от промишлено "опушените" продукти. Не съм се и замислял, че може да има
изкуствен дим, за това и написах че не е химия, а то.......мамка им търгашка.
Наистина ме отказа, благодаря за което. Отивам да взема Българско месо и да си направя Русенско варено.
Публикувано 05 октомври 2020 - 11:51
Почиствам темата от спам. Джуркайте долу във всичко извън темата......
Публикувано 13 януари 2022 - 02:18
Публикувано 13 януари 2022 - 02:22
Някакви съмнения ли имаше ...
Публикувано 27 февруари 2022 - 07:42
Публикувано 28 февруари 2022 - 10:33
Изкарах два ковида-19 и посрещнах.... Чумата...
Публикувано 14 март 2022 - 04:01
В света вече има разработени три ваксини, а нашите управници вместо да похарчат пари, за да поръчат ВАКСИНИ първи, те се занимават да похарчат едни също толкова пари за ... електронни разрешителни за лов...
ПО ПРИОРИТЕТИТЕ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ...
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни