Спокойно бе Дидо....аз ша взема и д-р Илиев с мене
Поздрави
Д-р Илиев предполагам е някой добър психиатър . Ама няма да дойде , пак ще заподозре нещо
Публикувано 05 февруари 2020 - 10:29
Спокойно бе Дидо....аз ша взема и д-р Илиев с мене
Поздрави
Д-р Илиев предполагам е някой добър психиатър . Ама няма да дойде , пак ще заподозре нещо
Публикувано 05 февруари 2020 - 10:55
Ако сте шарани МДА на гола кука ще ви хване той каже А и вие сте до края на азбуката!Не схващате ли, че само ви провокира, ама щом ви е забавно дерзайте
Публикувано 05 февруари 2020 - 11:02
Публикувано 06 февруари 2020 - 12:41
[quote name="damian1" post="227491" timestamp="1580934565"]Д-р Илиев предполагам е някой добър психиатър
. Ама няма да дойде , пак ще заподозре нещо
[/quote
По анални интервенций!!!!
Хммм...вече не съм сигурен дали няма да дойде :D .
Този пост е редактиран от damian1: 06 февруари 2020 - 12:41
Публикувано 06 февруари 2020 - 12:49
хихихихиии добре съгласих се, а... я да видим вашата самооценка къде из тази крива сте вие гурутата? Дамянчуу на мама, Борац, тиии, бележития ученъ, и, поканилия ме знам къде е в кривата хахаха Кой е гуру нъмбър уан??????
Никой и по никакъв начин не може да спори с "кинг оф дъ хил" той е над всички гурута, даже е смъртен грях да му разправяш, че съществува познание и опит непостигнати от него
Гуру нъмбър уан си ти оф корс! Едва ли някой може да го оспори
Аз съм в подножието в дясно, достигнал съм до познание достатъчно да оценя Сократовото прозрение - "знам, че нищо не знам" и за това се опитвам това "нищонезнание" да не го навирам като светата неоспорима истина с 200 редови душеизлеания във всяка тема.
Публикувано 06 февруари 2020 - 01:01
Ако сте шарани МДА на гола кука ще ви хване
той каже А и вие сте до края на азбуката!Не схващате ли, че само ви провокира, ама щом ви е забавно дерзайте
Прекратихме му мъките. Много ловна фантастика, чернобилски вълци, кучкарство и какво ли още не. Е нема такова ГУРУ!
Очаквайте скоро "Джани, Пири, МДА се завръща 2" под никнейма ......
Публикувано 06 февруари 2020 - 03:13
Прекратихме му мъките.
Много ловна фантастика, чернобилски вълци, кучкарство и какво ли още не. Е нема такова ГУРУ!
Пък аз се зачудих къде ли сбърках та аспиринчо в Бп Лаф ми влезе безпричинно с бутонките ... а то
Публикувано 06 февруари 2020 - 08:49
Прекратихме му мъките.
Много ловна фантастика, чернобилски вълци, кучкарство и какво ли още не. Е нема такова ГУРУ!
Абе щом и Катеначо се регистрира във форума днес, нещата загрубяват
пп ВТ пуска двоен агент
Този пост е редактиран от Даниел Узунов: 06 февруари 2020 - 08:50
Публикувано 06 февруари 2020 - 09:01
пп ВТ пуска двоен агент
Ама от това , което съм чел в БГЛов , той беше един от пишещите , който най-малко търпеше метаморфозите и бълнуванията на пири , джани , мда , zgo и прочее превъплащения на многоликия ... та незнам
Този пост е редактиран от damian1: 06 февруари 2020 - 09:11
Публикувано 06 февруари 2020 - 09:09
.
.....Добре , МДА го джитнаха , мои постове в тая тема бяха изтрити ( и правилно , щот беха спам -на спам)... )
.... еее , ко продължава да се случва .... деейва. и ачесето.!.... ....
Публикувано 06 февруари 2020 - 09:15
Явно ги преследва
Демек - тича по обратна следа...?...
Публикувано 07 февруари 2020 - 08:26
.
.....Добре , МДА го джитнаха , мои постове в тая тема бяха изтрити ( и правилно , щот беха спам -на спам)...
)
.... еее , ко продължава да се случва .... деейва. и ачесето.!....
....
Честността, краси човека ....
Публикувано 07 февруари 2020 - 08:28
пп ВТ пуска двоен агент
Соктланд ярд, ряпа да ядат ... Голяма си комита ....
Публикувано 07 февруари 2020 - 07:19
пп ВТ пуска двоен агент
Баси звездата се извъдих!
Публикувано 07 февруари 2020 - 08:09
Баси звездата се извъдих!
Направо летящ старт
Публикувано 09 февруари 2020 - 09:33
Тези дни стана въпрос за ачесето с един приятел. На последния лов, на който бях с дружинката си тръгнах преди да бъдат прибрани всички паднали животни. Последното мина покрай мен вързано за теглича на джипка на колега и ми се видя особено. В последствие при разфасоването се оказало, че има силни поражения по вътрешните органи, освен тези от попадението на куршума. Нямало съмнение, че животното е болно. Някой има ли подобни констатации в дружинките, или всички случаи на установена Ачс е след изследване на подадените проби? Питам, защото все пак си е натрупан опит и понякога могат да бъдат избегнати доста ядове и усилия, ако се разпознават признаците преди да се увъртят няколко човека в кръв от заразено месо и органи.
Публикувано 09 февруари 2020 - 09:48
Този пост е редактиран от danny_nikolov: 09 февруари 2020 - 09:49
Публикувано 09 февруари 2020 - 07:27
Тези дни стана въпрос за ачесето с един приятел. На последния лов, на който бях с дружинката си тръгнах преди да бъдат прибрани всички паднали животни. Последното мина покрай мен вързано за теглича на джипка на колега и ми се видя особено. В последствие при разфасоването се оказало, че има силни поражения по вътрешните органи, освен тези от попадението на куршума. Нямало съмнение, че животното е болно. Някой има ли подобни констатации в дружинките, или всички случаи на установена Ачс е след изследване на подадените проби? Питам, защото все пак си е натрупан опит и понякога могат да бъдат избегнати доста ядове и усилия, ако се разпознават признаците преди да се увъртят няколко човека в кръв от заразено месо и органи.
Публикувано 09 февруари 2020 - 07:49
Аз, с днешна дата се чудя , дали тези две прасета , отстреляни 2015 и 2017 г. не са показвали признаци на чума .
Огърчавяли яко , неимоверно уголемени лимфни възли и увреден черен дроб . И това е , което е било толкова необичайно , че тогава , без да се говори за чуми е направило впечатление .
http://www.lovecbg.c...-прасе/?p=90739
http://www.lovecbg.c...прасе/?p=164424
Този пост е редактиран от damian1: 09 февруари 2020 - 08:12
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни