След като тази зима се намръзнах във фургона макар,че нямаше голям студ реших да го санирам.Подозирах,че изолация няма,защото до самата печка се ядваше,но на другия край си беше хладничко.Премахнах отвън ламарините от едната страна и видях,че тука има тука няма,студиопор.Така беше и вътре.Наредих нов студиопор отвън,без да го лепя но не ми стигна.Днес отворих и отвътре ламперията.Почистих между нея и ламарината и имах малко каменна вата,та я наредих,но и тя не стигна.Останалата външна част,ще довърша със студиопор,но вътре се чудя дали да продължа с каменната вата.Едно,че е негорима,а и предполагам няма да я ядат горските сънливци,че студиопора са го напдробили.
Публикувано 10 юни 2018 - 08:10
Вземи си опъни едно перде зад теб . Ще топлиш по-малка площ ...
- Иван Кючуков харесва това
Публикувано 11 юни 2018 - 01:01
Колега Иван Кючуков, направо ме разби с тоя "студиопор" ![]()
Този пост е редактиран от м. Асен: 11 юни 2018 - 01:02
Публикувано 11 юни 2018 - 01:06
Колега Иван Кючуков, направо ме разби с тоя "студиопор"
Нали си свикнал да четеш, все м/у буквите .....
![]()
Публикувано 11 юни 2018 - 04:22
Нали си свикнал да четеш, все м/у буквите .....
![]()
Тука между буквите вече няма нищо, всичко е "изолирано" ![]()
Този пост е редактиран от м. Асен: 11 юни 2018 - 04:23
- Дупкар харесва това
Публикувано 12 юни 2018 - 05:21
- ДБД и Иван Кючуков харесват това
Публикувано 26 юни 2018 - 10:01
Вместо стУДИупор бих препоръчал фибран,ако е за малка площ. По-скъп е но е добра изолация,спестява заемана площ,лесен и е за монтаж.
Целта оправдава средствата...
Публикувано 17 юни 2025 - 01:10
подкрепям за фибрана, преди години си купихме фургон за двора, като за целта се обърнах към майстори, които сложиха гипсокартон отвъртре и измазаха, защотот това не ми се отдава. Сега понеже се събираме понякога на спокпйствие семейството обмисляме да сложим тента или покрив? АКо се сложи поркив има ли значение ккаъв е за узаконяването?
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни