За добро или за лошо ....май ще дойде време разделно !
http://www.focus-new...-na-zapada.html
А дано .... !
Щото каквото и да ми струва , не мога да търпя някой да мисли , че може да решава вместо мен или всички !
Публикувано 12 април 2018 - 10:06
За добро или за лошо ....май ще дойде време разделно !
http://www.focus-new...-na-zapada.html
А дано .... !
Щото каквото и да ми струва , не мога да търпя някой да мисли , че може да решава вместо мен или всички !
Публикувано 12 април 2018 - 10:32
Нещата вървят в правилна посока ... - е вече имаме и ново правителство ....
https://clubz.bg/665...bsp_i_dps_video
Публикувано 12 април 2018 - 10:45
Нещата вървят в правилна посока ... - е вече имаме и ново правителство ....
Даже не ми е смешно ... !
Сори , че ти го казвам така , но на тези и ядрен конфликт не е алтернатива.
Поздрави и наслука!
Публикувано 12 април 2018 - 10:53
Даже не ми е смешно ... !
Сори , че ти го казвам така , но на тези и ядрен конфликт не е алтернатива.
Поздрави и наслука!
Що бе кво не им харесваш - джендър до педала са се збрали....
---------------------------------------------------------------------------
А по въпроса за широк-регионален военен конфликт - засягащ русия (и нас като съседна дестинация) ;;;;; залагам шише ракия че в обозримо бъдеще няма да има такъв....
Публикувано 12 април 2018 - 10:57
Що бе кво не им харесваш - джендър до педала са се збрали....
---------------------------------------------------------------------------
А по въпроса за широк-регионален военен конфликт - засягащ русия (и нас като съседна дестинация) ;;;;; залагам шише ракия че в обозримо бъдеще няма да има такъв....
Ако си прав ... жалко !
ШТото ми писна от педер@си ... По-добре ужасен край , отколкото педер@стии безкрай !
П.П. .... За джендърите си прав ... много неща не им харесвам .
Този пост е редактиран от damian1: 12 април 2018 - 10:59
Публикувано 13 април 2018 - 10:40
Нищо няма да стане !!
Това не е като да биеш по главата и топките някакъв туземен лидер дистанционно или да си наемеш за без пари прокси "борци за демокрация".
5a4a7612370f2c71458b4569.jpg 180,62K 2 Брой сваляния
Тук нещата са извънредно различни - има дълга ръка, дето гарантирано ще ти изгори чергата, ведно с имането дето го къташ там, на острова..
И а сега да ги видим, колко са еркек и "как се вика на ходжата пезевенк"...
Този пост е редактиран от Чавдар: 13 април 2018 - 10:49
Публикувано 13 април 2018 - 11:36
Нищо няма да стане !!
Това не е като да биеш по главата и топките някакъв туземен лидер дистанционно или да си наемеш за без пари прокси "борци за демокрация". ..... нещата са извънредно различни - има дълга ръка, дето гарантирано ще ти изгори чергата, ведно с имането дето го къташ там, на острова..
И а сега да ги видим, колко са еркек и "как се вика на ходжата пезевенк"...
Е чакпъ хептен нищо... .. както и досега - ще си има ритане по кокалчетата
.......и внимателно настъпване на котето по опашката...
Този пост е редактиран от jovani62: 13 април 2018 - 11:43
Публикувано 13 април 2018 - 12:13
Ако беше така, щеше да бъде много дилетантско. Ако някога тази нова коалиция се добере до власт, в правителството й ще трябва да заработят съвсем други хора.Нещата вървят в правилна посока ... - е вече имаме и ново правителство ....
https://clubz.bg/665...bsp_i_dps_video
Публикувано 13 април 2018 - 12:20
Публикувано 13 април 2018 - 12:34
Ако беше така, щеше да бъде много дилетантско. Ако някога тази нова коалиция се добере до власт, в правителството й ще трябва да заработят съвсем други хора.
Задачата засега е друга. Да се покаже алтернатива на сегашното управление с ясни, значими и разбираеми послания към хората, които чрез честен и упорит труд се опитват да постигнат европейски стандарт на живот за себе си и своите близки в собствената си страна.
Чрез правов ред, връщане на институционалните функции на държавата, съвременно образование и здравеопазване. Последните две, изчистени от посредственост, корупция и кражби.
Само, че колега, как да стане това ?!
Знаеш много добре какви са съвременните политически технологии и за такова нещо, за което много правилно говориш трябва да има ресурси, а такива - откъде ?! Пак да се ходи при същите "шамани"... Ама те си искат своето с гаранциите...
Аз все пак си мисля друго - нещата са на такъв хал, че тук не трябва да се говори за идеологии, а за дело в полза роду, така да се каже.... Леви - десни, но българи... Идеологиите са второстепенно нещо, когато нещата опират до държавността.. Като изпуснем държавата, къде ще си прилагаме идеите ?!
Сякаш трябва нещо друго - национален консенсус и да си озаптим малко политическите емоции, където сме ненадминати и това ни разединява.. Изпускаме основополагащото се, само да си покажем - кой крив, кой прав... Пусто его..
"Докато умните се наумуват, лудите се налудуват !"..
Дошло е сякаш време, да си спретнем нещо като ОФ и да си оправим колибката, че инак лошо.. Задават се кърджалийски времена и не трябва да се ебаваме... Позабавлявахме се с политиката и май стига...
Този пост е редактиран от Чавдар: 13 април 2018 - 12:35
Публикувано 13 април 2018 - 12:42
Онези патреоти, които ореваха орталъка за това, че нямаме армия и въоръжение, да кажат сега, в дадената кризисна ситуация в Сирия, накъде биха изпратили роден аскер, обучен от московски военни академици и въоръжен до зъби? Към турската граница, към сръбската, или биха командировали 2 МИГ-а до Израел?
Нещо което псевдодемокрацията след 1989 г. систематично разрушаваше - в продължение на 28 години искаш *ПАТРЕОТИТЕ* да го оправят за половин година ли...?!?? ..... евала ти на демагогията.....
Публикувано 13 април 2018 - 12:45
Ако са решили американците да ударят Сирия ще го направят. И ако руснаците се опитат нещо пак ще изядат дървото както навсякъде където се месеха след ВСВ. А пък тука каквито и коалиции и коалицийки да се правят от стари муцуни докато ББ сам се не откаже от политиката никакви промени на това сегашното няма да се случат.
Публикувано 13 април 2018 - 12:55
както и досега - ще си има ритане по кокалчетата
Че те не са спирали да се ритат, щипят и да си играят курвачката от векове....
Само, че като се гризат за кокала две богати самодостатъчни империи и техните васали, винаги го отнасят разни лилипути като нас.. Че ние за тях сме си туземци, ако нещо стане - съпътстваща щета...
То в Ирак като изпотрепаха милион и половина - на кого му пука... Руснаците взеха кюрдските райони с нефта, американците по на юг и пито - платено.. Е, че там докараха шиитите и Иран на власт, голяма работа...
Или в Афганистан - от цялата патаклама и харчене на трилиони има една полза - производството на хероин нарасна по международна оценка 30 /трийсет/ пъти... !!! Щото талибаните като бяха на власт го горяха..... Сега и ИД, талибани, пущуни, таджики, пакистанци - джепането върви като лудо...
Публикувано 13 април 2018 - 12:58
Нещо което псевдодемокрацията след 1989 г. систематично разрушаваше - в продължение на 28 години искаш *ПАТРЕОТИТЕ* да го оправят за половин година ли...?!?? ..... евала ти на демагогията.....
Че колега, какви патриоти са това - пладнешки разбойници... Станаха такива, заради келепира...
Русенлия македонства, тоя Валери малко боята му е съмнителна, ама айде...
Публикувано 13 април 2018 - 01:00
.....Задачата засега е друга. Да се покаже ясни, значими и разбираеми послания към хората,......
И де ги тези ясни и разбираеми послания....?.. .... - все същите опорни точки за които съм писал по напред ....
Чрез правов ред, връщане на институционалните функции на държавата, съвременно образование и здравеопазване. Последните две, изчистени от посредственост, корупция и кражби.
Това абсолютно всички партии - знайни и незнайни го говорят ;;;; то е универсална мантра....
Публикувано 13 април 2018 - 01:08
Че колега, какви патриоти са това - пладнешки разбойници... Русенлия македонства, ...
Ти нали малко поназнайваше история ...?.. ... Кога ВМРО се е борило за *македонска кауза*....?....
..... би ли ми цитирал някъде нещо ... Пейо Яворов знаеш ли откъде е...?;... а Христо Чернопеев ;;; Владо Черноземски и много други..... А...?
Публикувано 13 април 2018 - 01:17
Ти нали малко поназнайваше история ...?.. ... Кога ВМРО се е борило за *македонска кауза*....?....
..... би ли ми цитирал някъде нещо ... Пейо Яворов знаеш ли откъде е...?;... а Христо Чернопеев ;;; Владо Черноземски и много други..... А...?
Аз говоря за съвременните..
Сегашният министър на отбраната най - вероятно ще му се наложи да гласува с правителството за приемане на Македония в НАТО, като самостоятелна държава... А е главния македонец...
Публикувано 13 април 2018 - 01:35
Сегашният министър на отбраната най - вероятно ще му се наложи да гласува с правителството за приемане на Македония в НАТО, като самостоятелна държава...
Ти на негово място какво би направил би извадил България от нато и завладял македония с военен поход ли...?
А е главния македонец.
Няма такова нещо като *македонец* ;;;; македония е географско а не етническо понятие..!..
Това че част от тая географска (населена с българи) област дълго време е била в състава на СФРЮ а сега е отделна държава е съвсем друга бира...
Този пост е редактиран от jovani62: 13 април 2018 - 01:36
Публикувано 13 април 2018 - 01:49
Публикувано 13 април 2018 - 01:53
Сякаш забравяш, че сега се краде много. И това крадене пречи на оправянето на колибката. И на националния консенсус.Само, че колега, как да стане това ?!
Знаеш много добре какви са съвременните политически технологии и за такова нещо, за което много правилно говориш трябва да има ресурси, а такива - откъде ?! Пак да се ходи при същите "шамани"... Ама те си искат своето с гаранциите...
Аз все пак си мисля друго - нещата са на такъв хал, че тук не трябва да се говори за идеологии, а за дело в полза роду, така да се каже.... Леви - десни, но българи... Идеологиите са второстепенно нещо, когато нещата опират до държавността.. Като изпуснем държавата, къде ще си прилагаме идеите ?!
Сякаш трябва нещо друго - национален консенсус и да си озаптим малко политическите емоции, където сме ненадминати и това ни разединява.. Изпускаме основополагащото се, само да си покажем - кой крив, кой прав... Пусто его..
"Докато умните се наумуват, лудите се налудуват !"..
Дошло е сякаш време, да си спретнем нещо като ОФ и да си оправим колибката, че инак лошо.. Задават се кърджалийски времена и не трябва да се ебаваме... Позабавлявахме се с политиката и май стига...
Новини →
Ловни Новини →
Източен койот или Койотвълк.Започната от Валентин Стефанов , 05 окт 2014 САЩ |
|
|
3 потребители, 6 гости, 0 анонимни