И пак днес ................ и пак днес ........... и пак днес !!!!!! Това не е папагалство. Това е една развалена, изкОпана, грамофонна плоча , ако знете за какво става въпрос !!!! За кой ли път повтарям сега вече за последно --- ние говорехме за онези времена !!!! И за това че селата започнаха да умират още при онзи строй - социализма ,както го наричате !!!!! И населението започна да се изнася към градовете !!!! И да - ще Ви изненадам че УМСТВЕНИЯ МИ БАГАЖ и ГРАМТНОСТТА ми , относно какво е било в селото , каква част , а тя е твърде малка, изразена в една СЗС, за която разходите са минимални, в сравнение с училищата, детските градини, читалища, спорт..................и т.н, които тогава крепяха и пазеха селата, СРАВНЕН С ВАШИЯ Е НА ДОСТА ПО ВИСОКО НИВО. И тъй като наистина не мога да Ви разбера, щото нямам с какво ,то приключвам спора и се признавам за тотално нищо не знаещ човек, въпреки че съм го преживял в първо лице ...............Желая Ви лека нощ !!!!!
Нали живеем днес, ти да не живееш в миналото.....
Сега по диаграмите да си ги качил, тотална измислица, виж каква е разликата за 1992-2001г 330 000..... ако това е вярно значи че през периода на най-масовата миграция, почти нищо не е мигрирало.....
ми те само 30хил само в Смолянско са се изнесли тогава.....няма значение, тя тенденцията ще предизвика и други проблеми тогава ще се риве повече....