Публикувано 25 август 2016 - 12:47
ПОПУЛЯРНО МНЕНИЕ
Публикувано 25 август 2016 - 12:47
Публикувано 25 август 2016 - 12:48
ПОПУЛЯРНО МНЕНИЕ
Публикувано 25 август 2016 - 12:49
ПОПУЛЯРНО МНЕНИЕ
Публикувано 25 август 2016 - 12:49
ПОПУЛЯРНО МНЕНИЕ
Публикувано 25 август 2016 - 02:09
Не е по темата, но в тази тема не виждам снимките. Също и в някои от коментарите във фотолов.
Това снимки, които не са качени във форума ли са, с външен линк?
Публикувано 25 август 2016 - 04:38
Не е по темата, но в тази тема не виждам снимките. Също и в някои от коментарите във фотолов.
Това снимки, които не са качени във форума ли са, с външен линк?
Да, външен линк са. Нямам идея защо не се виждат, някой модератор, ако знае...даже може и да обедини всички в един пост.
Поздрави!
Публикувано 25 август 2016 - 04:55
Да, външен линк са. Нямам идея защо не се виждат, някой модератор, ако знае...даже може и да обедини всички в един пост.
Поздрави!
Изглежда проблемът е в "моя телевизор". На служебния компютър не се виждат снимки от външни линкове. Разните им ограничения ...
Публикувано 26 август 2016 - 08:23
Публикувано 26 август 2016 - 08:40
Сашееееее,саше,благородно ти завиждам!!!!!!
Сашо, знае как да досегне хората, които заслужават! Евала за репортажа, то риба всеки може да хване!
Публикувано 27 август 2016 - 02:08
то риба всеки може да хване!
![]()
Публикувано 28 август 2016 - 12:28
Дааа, кой по копривщенските реки пъстърви, кой от магазина.
![]()
Добре де дъртак! За едно не ли ще спорим?!
Този пост е редактиран от Nanski: 28 август 2016 - 12:29
Публикувано 12 септември 2016 - 06:57
ПОПУЛЯРНО МНЕНИЕ
Точно на тая голяма река ми е най-хубаво. Миналата седмица реших да се пробвам с надлъгването на шараните. Явно излъганият бях аз. Едно единствено шаранско кълване(говоря за трофейни риби) и той се откачи. Случват се и такива неща, но понеже имаше други по-дребни риби, някак го преживях. Пробвах и на най-бруталните места, но падането на водата явно беше дръпнала хубавите риби по-навътре.
Публикувано 13 септември 2016 - 02:12
Точно на тая голяма река ми е най-хубаво. Миналата седмица реших да се пробвам с надлъгването на шараните. Явно излъганият бях аз. Едно единствено шаранско кълване(говоря за трофейни риби) и той се откачи. Случват се и такива неща, но понеже имаше други по-дребни риби, някак го преживях. Пробвах и на най-бруталните места, но падането на водата явно беше дръпнала хубавите риби по-навътре.
Трябва да направим един съвместен
Публикувано 13 септември 2016 - 07:07
Трябва да направим един съвместен
Направи си един румънски билет, че да можем да ги търсим навсякъде!
Публикувано 13 септември 2016 - 08:30
Мястото ти изглежда перфектно!На плувка провераваш ли,или не е твоя риболов?Тия платики да ги "влачиш" до кепа с някой дириктен телескоп ще си е ебати оргазма!
Този пост е редактиран от vve: 13 септември 2016 - 08:31
Публикувано 13 септември 2016 - 08:48
Мястото ти изглежда перфектно!На плувка провераваш ли,или не е твоя риболов?Тия платики да ги "влачиш" до кепа с някой дириктен телескоп ще си е ебати оргазма!
Не е подходящо за такава въдица. Това местенце е до едни огромни дънери и беше моят отчаян опит да ковна един трофей. Все пак съм за шаран и не хвърлям на 3-5м от брега, дълбочината също е неподходяща за директен телескоп. Платиките си вземаха на шаранските монтажи, не съм ги търсил нарочно, макар че си е време да се обадят. Следващият опит ще е в България!
Публикувано 13 септември 2016 - 11:55
Я другия път нахрани яко и пробвай с една мачова пръчка на плувка!Ако дойде шаран или амур удоволствието ще е х 10,сигурен съм!Ама ти си знаеш.Нощен риболов на светеща плувка на това място резултат дава ли?
Публикувано 14 септември 2016 - 12:10
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни