Слях си празничните дни с отпуска и реших да ловувам всичките дни по възможност. Тук идва и сентенцията разкажи на Господ за плановете си да го разсмееш от сърце.

Прогнозата бе ясна ще вали много и дни наред. Айде стига и преди са ме лъгали с прогнозите ама сега май познаха на макс.

След два дни лов в лекичък дъждец с 260ката и нещата на къде отиват с времето щях да си имам проблеми с водата и пушката. Върнах се до София по работа за ден и да сменя/взема истинска пушка за лошо време rem xcr (extreme condition rifle)!

Лично изтестван на тежки условия и подобно ползване.

Ok но да му се невиди дъжда стана постоянен от дни ..... Да спре да вали поооне малко да му се невиди подгизнах,станах като животните които ловувам .... Господи не сме в тропиците и не е дъждовния сезон !
Утре пак ще вали т.е. не е спирало от дни .... Но имам шанс да не вали няколко часа сутринта и привечер дано! Амин!
Утре ще направя снимки на полето и горите ... Трагедия ... Доловете са пълноводни реки, полетата са езера и блата, а черните пътища ги няма ... Вади и реки ...
Господи писна ми да съм постоянно мокър тези дни .... Надявам се за поне два три дни сухи макари че и на гергьовден и почивните дни по прогноза го дават да вали

Ще взема да науча някои индиански танц против потоп

П.п. дивотия ... Нямам думи .... Толкова спря да ми пука и без това всичко е смрад и влага

Докато пиша слушам как вали и чука неуморно дъжда по прозореца. Приятен звук но айде стига, моля!

Утре вярвам че ще бъде по добре от днес и предишните дни!

П.п.2 ако има грешки се извинявам пиша от телефона...
Този пост е редактиран от elwix: 05 май 2016 - 02:02