С изключение на един ,,колега" всички други сме наясно ,че темата е полезна.Да,познавам м.Асен и можех да му звънна и да си поговорим,но тогава другите нямаше да разберат за какво иде реч,а и нали това е целта на този форум.В един друг форум ,собственост на един голям ловец,на който малко му е трудно да различи чакала от лисицата,има няколко ,,колеги" като този тук,които зорко бдят и не допускат да се появи някой различен,някой бунтар,който не приема за нормално българския ловец да бъде роб,да плаща рекет и да плаща безплатния обяд на разни съюзни и дружествени търтеи.И за благодарност същите тези ще се разпореждат със съдбата на същия този нещастен български ловец и ще му казват-или плащаш,или червен картон.Е не става,не е нормално и няма как да свикна с това.
Я да караме подред , *иван иванич и *чичко скруч* едно и също лице ли сте ?....или той е приятеля заради която си пуснал темата...?
Колко още различни регистрации/никове имаш по ловните форуми?
Какво *бунтарство* какви пет лева ,щом се криеш под разни анонимни никове....По въпроса за плащането на членски вносове и такси – и аз искам ДА НЕ ГИ ПЛАЩАМ , и в другата тема те питах как може да стане това ,ама явно такива кат тебе знаят само да мрънкат но не и да предлагат рационално разрешаване на проблеми....
С изключение на един ,,колега" всички други сме наясно ,че темата е полезна.Да,познавам м.Асен и можех да му звънна и да си поговорим,но тогава другите нямаше да разберат за какво иде реч,а и нали това е целта на този форум
И с какво беше полезен за темата ти така наречения *м,Асен* , освен да репликира и поставя под съмнение напълно коректната информация с която ти отговаря колегата *фен* ?
Но сега става ясно че целта на твоята тема е с по широк обхват , за рекети, търтеи,безплатни обяди , *ловци-роби* и прочие .... дааа доста бунтарско звучи.
Да правиш сравнения на този форум с другите два, и моето поведение на *колега* в кавичи е жалко и смешно , аз другаде не чета и не пиша . Не скачам насам-натам като анонимна цветарка. За мен ти и такива като теб сте ловци в кавички – виртуални интриганти ,а по мое мнение който интригантства в нета ,той е такъв и в живота.С такъв на лов не бих излязъл и на софра не бих седнал (и преди съм го писал) Казвам /пиша диретно , не ме интересува дали това се харесва или не ,на този или онзи.
Връзки и приятелства с екипа на форума нямам ,нито някакви ползи и изгоди.Та не е ясно защо навираш тук и правиш паралели със смешния *бегелаф*....ти си знаеш...