Ето така,прасетата бутат трубата за да пада манджата

ФОТОКАПАНИ
Публикувано 22 декември 2012 - 04:37
- valchan, Планинички и BOJO харесват това
Публикувано 22 декември 2012 - 04:49
Има и още натрапници,които не са си легнали ..
- valchan, BOJO и kalidd харесват това
Публикувано 22 декември 2012 - 04:57
Който закъснява,за него няма манджа
- Планинички и BOJO харесват това
Публикувано 22 декември 2012 - 04:58
Хем гладен,хем пък страхлив
- Планинички, BOJO и BlaseR^ харесват това
Публикувано 27 април 2013 - 11:33
Тази тема "замря"...Та,малко да я раздвижиме
..Много ми е интересно,каква е причината да хапи издънките...
Когато териера ми бе по-млад и го пусках на дупки,така унищожаваше храстите около нея когато му вземех плячката.
Ако се сбиеше с друго куче в парка и ги разтървем,пак така разчистваше
Ама не ми се вярва този чакал да се е бил с някой преди това...Дали нещо не маркира територия ? Някой друг да се е подписал преди това... Надали му трябва матрял за гнездо
Или ако е пръскано с нещо "вкусно" и иска да си го носи вкъщи да си го мирише...
Този пост е редактиран от snaiper.: 27 април 2013 - 11:36
- krasi_75-berta и BOJO харесват това
Публикувано 29 април 2013 - 10:28
Когато териера ми бе по-млад и го пусках на дупки,така унищожаваше храстите около нея когато му вземех плячката.
Ако се сбиеше с друго куче в парка и ги разтървем,пак така разчистваше
Ама не ми се вярва този чакал да се е бил с някой преди това...Дали нещо не маркира територия ? Някой друг да се е подписал преди това... Надали му трябва матрял за гнездо
![]()
Или ако е пръскано с нещо "вкусно" и иска да си го носи вкъщи да си го мирише...
Знае ли човек точно, за какво е правил така.Няма и продължение на клипа ..Ето,още един кратък
- BOJO харесва това
Публикувано 29 април 2013 - 02:33
Нещо не се получава копирането...след клипа на нервния чакал има един друг-fotokapan zalagane.Та там се пръска с валерян.Дали не е от същото място...
Публикувано 29 април 2013 - 03:43
Нещо не се получава копирането...след клипа на нервния чакал има един друг-fotokapan zalagane.Та там се пръска с валерян.Дали не е от същото място...
Ако не е от там,значи от предния с лисицата.Едно време,така събирахме котките и ги хващахме с капани-Валериана им действа като магнит.Трябва да пробвам с хищниците,а бе все се каня,ама не го правя
Публикувано 29 април 2013 - 04:21
За лисиците е доказано.За котките-оказа се че на някои им действа възбуждащо и стават агресивни.От доста време ми се върти една злодейска идея в главата...да хвана котка,и на варда с нея.Вкарана в клетка,надрусана с валерян.90 % ще дойде лисица или някой скитник.
Като захранваме стървилище,поливам отгоре и много не се задържат костите.Със сигурност помага защото ги купувам замразени и след 24 часа няма нищо.А са покрити с решетка.Пада копане около нея
Този пост е редактиран от snaiper.: 29 април 2013 - 04:26
Публикувано 30 април 2013 - 10:43
За лисиците е доказано.За котките-оказа се че на някои им действа възбуждащо и стават агресивни.От доста време ми се върти една злодейска идея в главата...да хвана котка,и на варда с нея.Вкарана в клетка,надрусана с валерян.90 % ще дойде лисица или някой скитник.
Като захранваме стървилище,поливам отгоре и много не се задържат костите.Със сигурност помага защото ги купувам замразени и след 24 часа няма нищо.А са покрити с решетка.Пада копане около нея
Нашите са без валериан и викаш копане..Като отида ще ти покажа,какво е копане..Все едно прасета са ровили ...Глада е по-силен от тока
Публикувано 26 май 2013 - 08:27
Пенко, до сезона това трябва да е на саздърма и да го яде в някое ловно стопанство по братски с Дон Чичи и Жуд !
- peneff харесва това
Публикувано 08 юли 2013 - 09:08
Нещо интересно от тази вечер, голям порой и спокойствието на едно нерче
Ейй къде си я турил тая камера в туй блато ве?
Публикувано 08 юли 2013 - 09:13

Прикачени файлове
Този пост е редактиран от Даниел Узунов: 08 юли 2013 - 09:15
- krasi_75-berta и BlaseR^ харесват това
Публикувано 09 юли 2013 - 01:28
Що не я сложиш във фургона.Ще стане майтап.
Публикувано 09 юли 2013 - 08:39
Защото, там ще видиш два нереза с познати физиономииЩо не я сложиш във фургона.Ще стане майтап.

Публикувано 09 юли 2013 - 10:39
В свинарника, щот това е друго
Този е сварел да се обръсне
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни