Риболов на шаран
Публикувано 12 ноември 2012 - 10:36
Публикувано 04 май 2013 - 05:27
Прикачени файлове
- mir777, Искрен и Bat Geca Loveca харесват това
Публикувано 06 май 2013 - 10:21
И щот съм месар,само мъжки избирах дет им фърка мляко.Стръв силиконова царевица
Алоу-у-у-у-у, месаря! Кво стана с "аз вече съм нов човек, онли кеч енд релийс"?! Попреглеждай поне кво си писал малко по - назад в рибарските теми, да не се излагаш пред чужденците.
- Изтрит Потребител харесва това
Публикувано 06 май 2013 - 01:16
Алоу-у-у-у-у, месаря! Кво стана с "аз вече съм нов човек, онли кеч енд релийс"?! Попреглеждай поне кво си писал малко по - назад в рибарските теми, да не се излагаш пред чужденците.
Така се случи Ице ,бяха си мъртви още като ги вадих
Публикувано 16 август 2013 - 04:40
Днес реших да се отсрамя, че имам риболовен билет, а тази година веднъж не съм отишла за риба.
P1020192.JPG 84,2K
0 Брой сваляния
Първото хвърляне на въдичката донесе ей тоя "трофеен" шаран,
P1020207.JPG 74,01K
0 Брой сваляния ...който, разбира се, беше пуснат обратно със заръката да прати баща си. Като заключение се събраха няколко ей такива. Търся доброволец да ги изчисти? От мен бирата...
P1020199.JPG 84,18K
0 Брой сваляния
О за малко да пропусна- имах си и публика... и като че ли ми се присмиваше
P1020175.JPG 89,39K
0 Брой сваляния
- valchan, mir777, vve и 6 други харесват това
Публикувано 16 август 2013 - 04:45
Днес реших да се отсрамя, че имам риболовен билет, а тази година веднъж не съм отишла за риба.
P1020192.JPG
Първото хвърляне на въдичката донесе ей тоя "трофеен" шаран,
P1020207.JPG ...който, разбира се, беше пуснат обратно със заръката да прати баща си. Като заключение се събраха няколко ей такива. Търся доброволец да ги изчисти? От мен бирата...
P1020199.JPG
О за малко да пропусна- имах си и публика... и като че ли ми се присмиваше
P1020175.JPG
Не са занимавай с глупости - шарани, бири - ми пали джапанките и идвай, нали знаеш де ш та водя и на кво?!
- vegetarian харесва това
Публикувано 16 август 2013 - 04:56
Не са занимавай с глупости - шарани, бири - ми пали джапанките и идвай, нали знаеш де ш та водя и на кво?!
![]()
Айде, отиде коня У рЯката. Ицо, ще ни излезе име с тея воденки насам-натам. Върви после обяснявай, че нямаш сестра
Публикувано 16 август 2013 - 05:21
Ще може ли някой по запознат да покаже някой монтаж за хващане на шаран
Публикувано 01 август 2015 - 03:14
Никой не показва улова си! Или всички ловят на тайни места, или нямат време, като мен(може и да ги мързи). Миналата събота направих един опит на р. Дунав. Сутринта се оказа резултатна, като имаше два удара, единия от които беше на това шаранче -6кг. Другата риба влезе в някакви драки и дървета и се спаси
Прикачени файлове
- mir777, vve, Искрен и 8 други харесват това
Публикувано 25 август 2015 - 10:33
От кои язовири са снимките?
Публикувано 25 август 2015 - 10:41
Истински дивак от река Дунав... те май само по реките останаха...в язовирите само от ония гърбавите Унгарски...тлъста работа
- Bat Geca Loveca харесва това
Публикувано 06 септември 2015 - 06:06
Явно аз не съм пояснил. Въпросът ми беше оправен към Памукова. Съжалявам!
- Bat Geca Loveca харесва това
Публикувано 10 септември 2015 - 08:25
Миналата седмица реших да направя, 4-5 дневен шаранджийски риболов,на р. Дунав. Набелязаното място е в Румъния, на голям остров, но до стара БЪЛГАРСКА крепост. Трескава подготовка, която включва и копаене на стръв за сом. Натоварихме всички провизии на лодката и айде на острова. Разположихме бивака, ударихме по бира и наредихме стойките на въдиците. Да, ама природата си знае нейното. По реката текат едни водорасли и то с такава гъстота, че е невъзможно да да ти стои стръвта на едно място. Натрупват се тия сополи по цялата линия и дори прави ваденето невъзможно. Еее, ще се изтекат и след ден-два ще става. Слагам скарата, наливам си чаша бяло вино и се почва. През цялото чакане, се мятат едни риби, ама ...пусти водорасли! Реших да извадя и раци, поне за стръв да има, само дето се превърнаха в мезе. И така през всички дни. Единствено се ловеше успешно облец. Хубав, едър, ама... облец! Сутрин се почва на раци и бира, обед на бяло вино с пържоли и за вечеря пилешки крилца, пържоли и облец+бира и вино! Нещата взеха да клонят към "Особедностите ра Руския национален риболов" и прекратихме "риболова"! Това ми е най-дългия риболов, без да хвърля въдица. Надявам се след 10-15 дни тоя кошмар да свърши и да забодем някоя трофейна риба!
Прикачени файлове
- Анатоли, Георги Георгиев, ARDA и 4 други харесват това
Публикувано 10 септември 2015 - 09:03
Този пост е редактиран от Sandanski: 10 септември 2015 - 09:04
Публикувано 12 септември 2015 - 01:13
Миналата седмица реших да направя, 4-5 дневен шаранджийски риболов,на р. Дунав. Набелязаното място е в Румъния, на голям остров, но до стара БЪЛГАРСКА крепост. Трескава подготовка, която включва и копаене на стръв за сом. Натоварихме всички провизии на лодката и айде на острова. Разположихме бивака, ударихме по бира и наредихме стойките на въдиците. Да, ама природата си знае нейното. По реката текат едни водорасли и то с такава гъстота, че е невъзможно да да ти стои стръвта на едно място. Натрупват се тия сополи по цялата линия и дори прави ваденето невъзможно. Еее, ще се изтекат и след ден-два ще става. Слагам скарата, наливам си чаша бяло вино и се почва. През цялото чакане, се мятат едни риби, ама ...пусти водорасли! Реших да извадя и раци, поне за стръв да има, само дето се превърнаха в мезе. И така през всички дни. Единствено се ловеше успешно облец. Хубав, едър, ама... облец! Сутрин се почва на раци и бира, обед на бяло вино с пържоли и за вечеря пилешки крилца, пържоли и облец+бира и вино! Нещата взеха да клонят към "Особедностите ра Руския национален риболов" и прекратихме "риболова"! Това ми е най-дългия риболов, без да хвърля въдица. Надявам се след 10-15 дни тоя кошмар да свърши и да забодем някоя трофейна риба!
С тебе освен фазани имаме и друга обща краста
С поздрав от по-горните острови
- ДБД, Анатоли и Bat Geca Loveca харесват това
Публикувано 30 септември 2015 - 06:13
Евала, много добър улов. Колко кг са?
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни