Към съдържанието

Снимка

Челници

фенер челник

• Моля, влезте за да отговорите
46 отговора на тази тема

#41 Kum4o-Vul4o

Kum4o-Vul4o

Ловец

• Ловец
  • PipPipPipPipPip
  • 844 Мнения:

Публикувано 05 май 2015 - 09:16

аз взех този китаец за 6 лв. пробвах го 12 часа свети без да намалява светлината зарежда се в 220в. и е с два режима 

преди имах друг с 3 батерии ААА и 3 режима  но минах с джипа върху него  

Прикачени файлове

#42 mir777

mir777

Ловец

• Администратор
  • 3671 Мнения:
  • Име:Минко
  • Оръжие:Фотоапарат със светкавица
  • Куче:Няколко
  • МПС:Джип
  • ГрадТроян

Публикувано 07 декември 2017 - 06:01

От днес имам този челник и да ви кажа хич не е лош даже е много удобен и свети доста добре, има пет режима на светене и допълнителна червена светлина остава да го тествам във времето а има и цели пет години гаранция.

Ако някой иска да се оборудва ето https://batteryservi...-nitecore-ha20/
Прикачен файл  20171207_170658.jpg   271,3K   0 Брой сваляния
  • ДБД, Христо Христев и БАЙ АСЕН харесват това

#43 dancoo

dancoo

Ловец

• Ловец
  • PipPipPipPipPip
  • 19 Мнения:
  • ГрадSofia

Публикувано 17 декември 2017 - 11:44

от 2 години ползвам thrunite th10 с топла светлина и не искам да чуя за друг.

Преди това съм сменил доста. + му са че е с парвилната батерия - 18650. Най- слабия режим е изключително удобен и има добро управление. Изцяло алуминиев с добро покритие.

#44 beginner

beginner

Ловец

• Ловец
  • PipPipPipPipPip
  • 201 Мнения:
  • Име:Beginner
  • Куче:Островни и задокеански (вече само островни)
  • МПС:Каквото е налично.
  • ГрадIn the middle of no where.

Публикувано 18 декември 2017 - 12:17

Аз ползвам Petzl tikka 3 и Myo. Невероятно доволен съм, особено от Myo-то. В boost режим осветява до към 50-60 м, при свалена "щора", но не е от най-бюджетните. Tikka 3 също е мнго добър и има полезни функции,пести батериите и е доста лек. В момента е на бюджетна цена в "Стената".

#45 lz2 skt

lz2 skt

Ловец

• Ловец
  • PipPipPipPipPip
  • 1167 Мнения:

Публикувано 21 февруари 2023 - 11:08

Лошото при повечето евтини, а  скъпи  челници използващи 3бр ААА батерии е ШИМ регулацията на режимите.При продължителна работа това създава умора в очите и главоболиеДругото е ползването на диоди с син оттенък ,което допълнително дразни...Вече се отдава предпочитание на ползването на челници на литиеви акумулаторни батерии размери  16340,14500,18650 и на  с вградени такива,което може да е предимство или недостатък....При добри финансови възможности е хубаво да се избират челници от фирмите Zebralight,Olight,Fenix,Acebeam,Nitecore,Skilhunt,  и по -бюжетни  от Sofirn  примерно.Повечето модели вече имат вграден порт за зареждане и могат да се зареждат батериите без да се ползва отделно зарядно,което също според гледната точка може да се явява предимство или недостатък.

• ЛЮБИТЕЛ и snuri харесват това

#46 snuri

snuri

Ловец

• Ловец
  • PipPipPipPipPip
  • 689 Мнения:

Публикувано 22 февруари 2023 - 07:34

Аз използвам на suprabeam челника.За тези пари не си струва..

#47 lz2 skt

lz2 skt

Ловец

• Ловец
  • PipPipPipPipPip
  • 1167 Мнения:

Публикувано 22 февруари 2023 - 08:37

Аз ползвам най -различни според различни фактори.В колата имам китайче за 5$ на 18650 батерия с функция включване -изключване с махане на ръка.Приватизирали са ми скъп фенер от колата и вече не рискувам.Ползвам го понякога  като резервен на лов за патици ако си забравя челника (понякога ми се случва)Според мен за този лов иска челник с по-концентриран лъч и далекобойност.Иначе при няколкодневни риболовни излети ползвам челници на 16340 батерии.Леки компактни  и не се усещат при продължително носене на главата.Обикновено ги дублирам с челник на 18650 батерия(като резервен)Нося и по няколко резервни батерии и при изтощаване сменям без да е необходимо да слагам да зареждам челника (евентуално ако е с порт)Като марки са като повечето от горепосочените..но не робувам на марки.Чета по специализираните форуми и тогава купувам .Последно купих един  чисто нов енерджайзер за 5лв от базар.бг с един режим и с 2 ААА батерии в комплекта. Хубаво работно челниче (струващо колкото    кило домати ,банани  или 10 яйца).С приятел ги изкупихме всичките бройки да ги раздаваме като подаръци

Този пост е редактиран от lz2 skt: 22 февруари 2023 - 08:58

Теми съдържащи: фенер, челник

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни

Change Theme!