аз взех този китаец за 6 лв. пробвах го 12 часа свети без да намалява светлината зарежда се в 220в. и е с два режима
преди имах друг с 3 батерии ААА и 3 режима но минах с джипа върху него
Публикувано 05 май 2015 - 09:16
аз взех този китаец за 6 лв. пробвах го 12 часа свети без да намалява светлината зарежда се в 220в. и е с два режима
преди имах друг с 3 батерии ААА и 3 режима но минах с джипа върху него
Публикувано 07 декември 2017 - 06:01
Публикувано 17 декември 2017 - 11:44
от 2 години ползвам thrunite th10 с топла светлина и не искам да чуя за друг.
Преди това съм сменил доста. + му са че е с парвилната батерия - 18650. Най- слабия режим е изключително удобен и има добро управление. Изцяло алуминиев с добро покритие.
Публикувано 18 декември 2017 - 12:17
Публикувано 21 февруари 2023 - 11:08
Лошото при повечето евтини, а скъпи челници използващи 3бр ААА батерии е ШИМ регулацията на режимите.При продължителна работа това създава умора в очите и главоболиеДругото е ползването на диоди с син оттенък ,което допълнително дразни...Вече се отдава предпочитание на ползването на челници на литиеви акумулаторни батерии размери 16340,14500,18650 и на с вградени такива,което може да е предимство или недостатък....При добри финансови възможности е хубаво да се избират челници от фирмите Zebralight,Olight,Fenix,Acebeam,Nitecore,Skilhunt, и по -бюжетни от Sofirn примерно.Повечето модели вече имат вграден порт за зареждане и могат да се зареждат батериите без да се ползва отделно зарядно,което също според гледната точка може да се явява предимство или недостатък.
Публикувано 22 февруари 2023 - 07:34
Аз използвам на suprabeam челника.За тези пари не си струва..
Публикувано 22 февруари 2023 - 08:37
Аз ползвам най -различни според различни фактори.В колата имам китайче за 5$ на 18650 батерия с функция включване -изключване с махане на ръка.Приватизирали са ми скъп фенер от колата и вече не рискувам.Ползвам го понякога като резервен на лов за патици ако си забравя челника (понякога ми се случва)Според мен за този лов иска челник с по-концентриран лъч и далекобойност.Иначе при няколкодневни риболовни излети ползвам челници на 16340 батерии.Леки компактни и не се усещат при продължително носене на главата.Обикновено ги дублирам с челник на 18650 батерия(като резервен)Нося и по няколко резервни батерии и при изтощаване сменям без да е необходимо да слагам да зареждам челника (евентуално ако е с порт)Като марки са като повечето от горепосочените..но не робувам на марки.Чета по специализираните форуми и тогава купувам .Последно купих един чисто нов енерджайзер за 5лв от базар.бг с един режим и с 2 ААА батерии в комплекта. Хубаво работно челниче (струващо колкото кило домати ,банани или 10 яйца).С приятел ги изкупихме всичките бройки да ги раздаваме като подаръци
Този пост е редактиран от lz2 skt: 22 февруари 2023 - 08:58
Безплатни Обяви →
Търси/предлага ловни принадлежности →
Olight M2X UT Javelot 1020lmЗапочната от Raev , 08 окт 2020 ![]() |
|
![]()
|
||
Всичко за Ловната Екипировка →
Ловни аксесоари →
Ловен фенер Convoy C8 с последно поколе далекобоен диод XPL HI за 22 долараЗапочната от Boakal , 14 май 2016 ![]() |
|
![]()
|
||
![]() |
Безплатни Обяви →
Търси/предлага ловни принадлежности →
Продавам : Пръстен с уивър монтаж - 30мм.Започната от JPB , 21 апр 2016 ![]() |
|
![]()
|
|