Риболов на щука.
Публикувано 04 февруари 2013 - 10:20
- Искрен и Bat Geca Loveca харесват това
Публикувано 25 март 2013 - 10:17
Айде малко да оплакнем окото
- Bat Geca Loveca харесва това
Публикувано 25 март 2013 - 10:20
- Nanski, Христо Христев и Bat Geca Loveca харесват това
Публикувано 23 ноември 2017 - 02:06

- Bat Geca Loveca и damian1 харесват това
Публикувано 02 декември 2017 - 07:11
Ако познае някой на кво я фанах - наливам веднага
FB_IMG_1511438469492.jpg
FB_IMG_1511438483922.jpg
На кой номер сачми и с кой калибър...?
- Иво Михайлов харесва това
Публикувано 03 декември 2017 - 07:16
На кой номер сачми и с кой калибър...?
Неееее.....
Но добър опит.
Публикувано 03 декември 2017 - 01:02
Неееее.....
Но добър опит.
На стръв , застреляна с пушката .
Публикувано 03 декември 2017 - 02:21
A пушкaтa.....е зa рaзкош.
Просто тaкa ме е фaнaл фотото
Публикувано 04 декември 2017 - 10:18
Неееее.....
Но добър опит.
Честен кръст, гарантирам че е истина, преди много години бяхме на лов на сърни през Октомври в едно никополско село. Там река Осъм е корегирана с диги и старото криво корито беше заблатено...
Минавайки по брега - гледам, водата прозрачна, на два - три метра навътре, до водната леща една щука се препича на няма метър под водата..
Като гръмнах леко под нея се дигна един голям фонтан вода. Като всичко се успокои гледам - тя потънала под ъгъл, като муцуната леко опира дъното и притреперва с предните перки...
Бях млад и не ми пукаше да се разгологъзя и извадя..
Та това ми е може би най - странния ловен трофей...
Този пост е редактиран от Чавдар: 04 декември 2017 - 10:19
- patelan харесва това
Публикувано 07 декември 2017 - 08:47
Честен кръст, гарантирам че е истина, преди много години бяхме на лов на сърни през Октомври в едно никополско село. Там река Осъм е корегирана с диги и старото криво корито беше заблатено...
Минавайки по брега - гледам, водата прозрачна, на два - три метра навътре, до водната леща една щука се препича на няма метър под водата..
Като гръмнах леко под нея се дигна един голям фонтан вода. Като всичко се успокои гледам - тя потънала под ъгъл, като муцуната леко опира дъното и притреперва с предните перки...
Бях млад и не ми пукаше да се разгологъзя и извадя..
Та това ми е може би най - странния ловен трофей...
. ...............и при мен имаше такова изпълнение.............1977 на корекция на Осъм близо до Ставерци................щуката беше на повърхността само няколко метра от брега /с иж-К 16 кал.-№ 3/...............проблема беше изваждането...........тинята беше о/о 2 метра....................поздрави!
Публикувано 14 октомври 2018 - 05:05
Много топло е при нас за лов! В 9,30-10 часа вече не се трае, да не говорим за гоначите! Реших да проверя щуките, е малко е рано за трофейните ама...! Много риби се излъгаха на блесната, но все писалки! Боцнах два хубави кустура и две щукички, които се чудих дали да взема ! Еее, взех ги!
Прикачени файлове
- mir777, vve, ДБД и 11 други харесват това
Публикувано 27 октомври 2019 - 08:15
Понеже нямам индивидуална бележка за лов, днес реших да хвана някоя щучка! Като цяло беше добре, много активни риби, но дребни! За 3 часа хвърляне 18 извадени и 7-8 откачени риби! Размера, както се вижда от снимката, маломерни. Все пак си имаше слука, с толкова активност дори и нашата община не може да се похвали!
Прикачени файлове
- mir777, vve, ДБД и 14 други харесват това
Публикувано 22 ноември 2020 - 08:20
Днес беше ден за спининг! Активноста на рибите, променлива но приемлива! Либсата на вода е най-големия проблем в езерото и голям процент от рибите са маломерки. Крастата беше поначесана все пак!
Прикачени файлове
- ДБД, Христо Христев, val4ak и 10 други харесват това
Публикувано 15 декември 2021 - 11:30
Първи риболов за сезона. Една "писалка" позира за снимка, след което си тръгнах!
Ти остави тази тричава риба, а кажи нещо за смадока... Кога ще го ебаваш ?
Щото при вас все още го има.....
Публикувано 15 декември 2021 - 08:52
Ти остави тази тричава риба, а кажи нещо за смадока... Кога ще го ебаваш ?
Щото при вас все още го има.....
К"во да кажа. То сезона му свърши! По-упоритите "боцкат" по някой все още, на като цяло всичко приключи! По това време не ходя за бяла риба. Таман започнаха да "апят" убави рибоци и затвориха границата. Сега отделям време на подрастващия кюпек, но ми се ходи за щука и то много! Вкуса не ми е критерии за този риболов. Кефа е най-важен, а той е голям, като "боцнеш" риба на 35-40м дистанция!
- ДБД, ste2008, izi 1991 и още 1 харесват това
Публикувано 16 декември 2021 - 12:05
К"во да кажа. То сезона му свърши! По-упоритите "боцкат" по някой все още, на като цяло всичко приключи! По това време не ходя за бяла риба. Таман започнаха да "апят" убави рибоци и затвориха границата. Сега отделям време на подрастващия кюпек, но ми се ходи за щука и то много! Вкуса не ми е критерии за този риболов. Кефа е най-важен, а той е голям, като "боцнеш" риба на 35-40м дистанция!
Така е.. напълно те разбирам...
Щуката е уникална заради спортния и динамичен риболов, който предлага.. Особено на блесна.... Ударът, борбата и цялата емоция..
Всъщност, ако изключиш клена....
Въобще, дори и във външния вид на щуката има нещо тиранозавърско и супер хищно.. Което прави възприятието по - различно...
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни