Към съдържанието

Снимка

Какъв е този монтаж?

• Моля, влезте за да отговорите
40 отговора на тази тема

#41 bbb77

bbb77

Ловец

• Ловец
  • PipPipPipPipPip
  • 21 Мнения:

Публикувано 05 юли 2024 - 04:22

Аз съм производителят на въпросното, както се изрази по-горе някой- "нещо", което според него, а и други, не ставало за нищо, просто защото не са разбрали как работи.
Монтажът НЕ СЕ стяга от двете страни. Лапата, срещуположна на стопорния болт и отворите за пружини е неподвижна, като долното перо оформя наклонения зъб, предназначен да лежи на страничната повърхност на лястовичата опашка на оръжието. В общият случай този зъб е част от корпуса на монтажа, но доколкото този да е от макар и качествен дуралуминий, поради малката контактна площ е избран по-подходящ материал.
Притискаща е другата лапа. Ще оставя на критиците на монтажа да се досетят сами защо тя има П- образна форма. Стопорният винт служи за опора при горното перо на лапата и позволява регулиране така, щото страничната й стена да заеме строго вертикално положение, което  осигурява правилния 60-градусовия ъгъл на зацепване на долното перо с лястовичата опашка.
Така че, макар и привидно семпъл, монтажът е напълно функционален и между другото много стабилен, доколкото лежи плътно по горната повърхност на лястовичата опашка. Където  му е и мястото. Изобщо всичко си му е наред, само дето вече не се предлага. Призмите  не са на мода.

Супер. Благодаря за отговора.
Съжалявам че не се предлага вече, но се радвам че имам такъв монтаж.
Успех в работата.

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни

Change Theme!