Благодаря за отговорите по темата и се извинявам за реакцията си!
Наистина съм сигурен на 99%,че няма готово решение за проблема ми,но все пак ще споделя.
Пушката е Хайнел Джегер 10 Тимбър Лейди Компакт и последния да затвори врататав кал.8х57IS.Защо е Лейди Компакт,ами защото я купи брат ми,който е към 1.60 висок и нямаше нищо друго,като за него.В последствие замина за Канада и ми я остави.Удължих и приклада и ловувах и ловувам успешно с нея.Ровил съм във всякакви наши и чужди форуми,консултирал съм се с оръжейници и резултата за това което искам е нула!В момента счупената скобата е отремонтирана с карбонов плат и смола и е в пъти по здрава от оригинала,но дразни!Във ВИП-а ми обявяват цена от 450лв. за въпросната скоба,оригинална с приемника,но е пак същата пластмаса.В момента скобата е при 3Д моделист,заклевам се,не знаех че съществува подобна професия,който ще направи проект за 3Д принтер по нея!Само това удоволствие ще ми струва 300лв.Отделно принтирането на детайла ще е към 200 от неръждавейка.Общо 500.На фона на 450 за същия оригинален,пластмасов боклук е рентабилно.
Дотук изчерпателен ли съм?Качвам една снимка от страница на ВИП-а,за да добиете представа за детайла.Не е от моята пушка,но при всички Джегери,този детайл е идентичен.
Вече няма тайна и чакам готовото решение!
Без майтап, пробвай с центробежно леене.