Към съдържанието


Снимка

Продавам левър-екшън Browning BLR .308 Winchester


 • Моля, влезте за да отговорите
2 отговора на тази тема

#1 wildyracing

wildyracing

  Ловец

 • Ловец
 • PipPipPipPipPip
 • 15 Мнения:

Публикувано 19 август 2022 - 11:53

Привет колеги,

Имам една чудесна винтовка, с която обмислям да се разделя. Става дума за Browning BLR, модел Lightweight Hunter в калибър .308 Winchester. Алуминиева глава, ложа и приклад от ламинат, фабрична дулна резба 14х1 с монтиран качествен дулен спирач (оригиналният протектор за резба е наличен). Оптика Hawke 4x32 с американски монтаж (база и пръстени в едно). Сменен гумен затилък с по-тънък такъв (оригиналният също е наличен). Левърката работи със сменяеми пълнители, капацитет 4+1. Заключването е с въртящ се болт, също като на прочутите с точността си Х-bolt модели на Browning. С добра опора и хубави патрони, групата на оръжието може да се смъкне и под 1 МОА на 100 метра. Предимството пред болтовите пушки е в значително по-бързото презареждане, но това всеки го знае и не всеки го харесва.

Купих БЛРа от магазин, първи собственик съм. Сигурно бих могъл да изнамеря и оригиналната кутия. Оръжието е носено по лов два сезона, не особено редовно. Настрелът е около 200 патрона. Изключително пазено и редовно почиствано оръжие, както впрочем всичките ми оръжия. С изключение на някои съвсем незначителни забележки по външния вид, състоянието е като от магазин. Освен споменатото по-горе оборудване, добавил съм резервен пълнител, бързосваляеми антабки, кожен ремък, оригинална ключалка Browning. Причина за продажбата е, че имам няколко левърки и тази използвам най-рядко. Най-вече защото калибърът предполага сериозен лов, отколкото развлекателна стрелба, на която аз съм почитател. С дулния спирач откатът е много по-мек, отколкото някой би предположил, а и без него винтовката не подскача особено.

Цената на това напълно оборудвано и готово за подвизи оръжие е 2700 лева. Нямам особена нужда да го продам и със сигурност ще го ползвам докато е мое, затова цената е каквато е. Не желая да разкомплектовам нищо. Ако някой почитател на модерните левър-екшъни се реши, ще ме черпи после. Оръжието е регистрирано и се намира в София. За контакти - ЛС или О88 84О6 477. Моля, само сериозни обаждания. Благодаря за вниманието!

Ето снимки (готов съм да снимам и пратя допълнителни такива при интерес към определен детайл или като цяло):

https://ibb.co/Nxpnp6D
https://ibb.co/52yjnhK
https://ibb.co/zHH6F4s
https://ibb.co/q9f7P8b
https://ibb.co/fDH7dFD
https://ibb.co/pZ9D2Yq

Прикачени файлове

 • Прикачен файл  3.jpg   111,31K   0 Брой сваляния


#2 Fitibaldi

Fitibaldi

  Ловец

 • Ловец
 • PipPipPipPipPip
 • 3 Мнения:
 • ГрадСофия

Публикувано 21 септември 2022 - 08:20

Искам да кажа, че пушката е страхотна и продавачът е супер коректен. Не я взех само, защото голяма част от комплектацията ми е излишна. Състоянието е перфектно и ако човек иска такъв сетъп, то това е идеалната оферта!

#3 wildyracing

wildyracing

  Ловец

 • Ловец
 • PipPipPipPipPip
 • 15 Мнения:

Публикувано 22 септември 2022 - 07:04

Искам да кажа, че пушката е страхотна и продавачът е супер коректен. Не я взех само, защото голяма част от комплектацията ми е излишна. Състоянието е перфектно и ако човек иска такъв сетъп, то това е идеалната оферта!

 

Колега, благодаря за добрите думи! Желая наслука през сезона, здраве и късмет.

Колкото до оръжието - на този етап се спира от продажба. Благодаря за вниманието!


1 потребител(и) четат тази тема

1 потребители, 0 гости, 0 анонимни


  balawan
Change Theme!