Към съдържанието

Снимка

Избор на лодка за пренасяне на захранка

• Моля, влезте за да отговорите
6 отговора на тази тема

#1 damian1

damian1

Ловец

• Златен Потребител
  • PipPipPipPipPip
  • 4756 Мнения:
  • Име:damian
  • Оръжие:ЧЗ 9х19,Иж 12 кал.,Иж 16 кал. Браунинг 16 кал.,Бенели 9,3х62 ,Щаер ССГ-04 , 300WM
  • Куче:ягдтериер
  • МПС:УАЗ 452
  • ГрадСофия

Публикувано 23 декември 2021 - 08:27

Здравейте колеги ! 

Сина ми се запали по риболова  :(  и сега чака от дедо му коледа лодка за пренасяне на захранка :D . 

Дайте някакви предложения за читава такава . Бюджет до 500-600 лв. , но както обикновено се случва , може и да се поизмени , ако има значителни разлики в качеството и възможностите . 

Наример , ако разликите в цената и възможностите, са като между Блазер и Тикка , оставаме на ниската цена  :D  :D  :D

Предполагам , че има значение товароносимост ,вид батерия  , устойчивост на вълни , радиус на завой , разстояние на управление с дистанционното и т.н. 

Поздрави и наслука !

:256605:

Този пост е редактиран от damian1: 23 декември 2021 - 08:45

#2 2cv

2cv

Ловец

• Ловец
  • PipPipPipPipPip
  • 344 Мнения:
  • Оръжие:zkm 452-2e .22lr lux, maverick 88, sako85 varmint .308Win

Публикувано 23 декември 2021 - 06:28

Много добро, но трябва ти да си го сглобиш: https://carp-madness...ilding-kit.html , защото иначе сглобено у швабско не е много лицеприятно(+420е е ). Със джет система е  - истинска лодка за захранка - няма как да заплетеш корда или папур или каквото и да било. Доста устойчива, и с два бункера за захранка, който можеш да селектираш(тоест два вида захранка ако искаш, или пускаш първо единя и на друго място другия). Има и водач за въдица. За батерията лъжат - не е 10А. Електрониката е евтин китаец, но работи прилично. Може да и се монтира сонар и гпс модул и става яката работа, но парите стават дебели. Абе от шир потребата е заслужаващо си - много добро съотношение цена-качество. Не се лъжи да купиш някой евтин китаец, който после да си го биеш в главата. Разликата между това и китаеца е като иж18 и сако примерно

• damian1 харесва това

#3 svetlens

svetlens

Ловец

• Ловец
  • PipPipPipPipPip
  • 283 Мнения:
  • Име:Светлин
  • Оръжие:Доста
  • Куче:Ягдтериер,мелез,барак
  • МПС:Няколко
  • ГрадОколо Русе

Публикувано 23 декември 2021 - 10:41

Поинтересувай се за лодка от Теодор(Toche)90%от шаранджийте ползват неговите лодки!!!
Имам лодка,която си поръчах от Англия,а той ми я преправи и повече от 10 години не съм имал проблем.....

Този пост е редактиран от svetlens: 23 декември 2021 - 10:44

• Пенчо и damian1 харесват това

#4 Пенчо

Пенчо

Ловец

• Ловец
  • PipPipPipPipPip
  • 1063 Мнения:

Публикувано 23 декември 2021 - 10:52

Поинтересувай се за лодка от Теодор(Toche)90%от шаранджийте ползват неговите лодки!!!
Имам лодка,която си поръчах от Англия,а той ми я преправи и повече от 10 години не съм имал проблем.....

Преди време и аз се бях меракьосал за toshe, но се оказа че не разполагам с време за шаранджийски риболов.

Определено цената е по-висока от обявения бюджет.  :256605:

Този пост е редактиран от Пенчо: 23 декември 2021 - 10:55

• damian1 харесва това

#5 2cv

2cv

Ловец

• Ловец
  • PipPipPipPipPip
  • 344 Мнения:
  • Оръжие:zkm 452-2e .22lr lux, maverick 88, sako85 varmint .308Win

Публикувано 24 декември 2021 - 07:01

Ми той точно на тази фирма, която съм постнал гледам, че сглобява лодки...

• damian1 харесва това

#6 JPB

JPB

Ловец

• Златен Потребител
  • PipPipPipPipPip
  • 2551 Мнения:
  • Име:Йордан
  • Оръжие:Бенели,Блазер и CZ...
  • Куче:Пойнтер
  • МПС:Дачилак Дъстър

Публикувано 14 януари 2022 - 06:15

Здравейте колеги ! 

Сина ми се запали по риболова  :(  и сега чака от дедо му коледа лодка за пренасяне на захранка :D . 

Дайте някакви предложения за читава такава . Бюджет до 500-600 лв. , но както обикновено се случва , може и да се поизмени , ако има значителни разлики в качеството и възможностите . 

Наример , ако разликите в цената и възможностите, са като между Блазер и Тикка , оставаме на ниската цена  :D  :D  :D

Предполагам , че има значение товароносимост ,вид батерия  , устойчивост на вълни , радиус на завой , разстояние на управление с дистанционното и т.н. 

Поздрави и наслука !

:256605:

Купи му спининг и примамки... това с тея лодки и целия бивак никакъв риболов не е :D

• Bat Geca Loveca и damian1 харесват това

#7 damian1

damian1

Ловец

• Златен Потребител
  • PipPipPipPipPip
  • 4756 Мнения:
  • Име:damian
  • Оръжие:ЧЗ 9х19,Иж 12 кал.,Иж 16 кал. Браунинг 16 кал.,Бенели 9,3х62 ,Щаер ССГ-04 , 300WM
  • Куче:ягдтериер
  • МПС:УАЗ 452
  • ГрадСофия

Публикувано 24 януари 2022 - 12:12

Купи му спининг и примамки... това с тея лодки и целия бивак никакъв риболов не е :D

Данчо , аз нищо не разбирам от риболов , но тъй като одобрявам да виси на водоема , вместо на компа ,  каквото ме съветваха , това му взех , .... въдици и за спининг ,и за шаранджийски ,и за фидер , и за плувка .Каквото са ми препоръчали  ,с поносима цена де :D , съм му взел , .... въдици Спортекс , Вертис , Джи ер ес , макари Шимано Ултегра , Шимано Страдик , Абу Гарсия и некви други , стойка с някакви пищящи устройства по нея   , живарник , кеп , воблери , силикони , плувки , захранки , фидери , силиконови  формички , лодка за захранка, куки , влакна някакви ,...едни монофилни , други плетени и незнам си какви, ....поводи ...карбон -марбон  :)  .....и още един куп други щуротии  :)

За 3-4 месеца , откатко се е запалил ,  е хванал няколко шарана м/у 3 и 12-13 кила , 3-4 есетри и една моруна около 20+ кила . Онзи ден му се откачила една щука . По-дребните шарани ги хвана на диви водоеми ....другото на платени . Но за мен важното е да е сред природата .  :)  :256605:

Прикачен файл  есетра.jpg   196,03K   0 Брой сваляния

Прикачен файл  есетра -1.jpg   168,14K   0 Брой сваляния

Прикачен файл  моруна.jpg   161,59K   0 Брой сваляния

Прикачен файл  шаран -2.jpg   341,4K   0 Брой сваляния

Прикачен файл  шаран.jpg   257,02K   0 Брой сваляния

Прикачен файл  шаран-1.jpg   490,88K   0 Брой сваляния

• JPB, snaiper., Skitnik и 5 други харесват това

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни

Change Theme!