Новия Savage Impuls
Публикувано 08 януари 2021 - 07:57
https://youtu.be/W2hOptj4qQM
https://youtu.be/ab7NV-odbRY
Купуваш пушка която е както за стрелящи с дясна така и лява ръка
Яка комбинация между блазер и хайм
- avdjiev71, Иван Кючуков и damian1 харесват това
Публикувано 08 януари 2021 - 08:04
Тъкмо един приятел ми изпрати клипа.Много е хитро.
Публикувано 08 януари 2021 - 08:20
Тъкмо един приятел ми изпрати клипа.Много е хитро.
Блазеристите поумиргаха

- Иван Кючуков харесва това
Публикувано 08 януари 2021 - 09:28
С цена обявена на техният сайт $1,379.00 ще дръпнат клиенти...
https://www.savagear...summary&s=57653
Публикувано 08 януари 2021 - 10:09
Като всяко нещо с реклама отначало.Нещо малко трябва да поотслабне, да свали кила ,колкото и да и е тежък контура на цевта за 45см в .308 ,а и с тая цевна кутия от половин метър - съмнявам се блазеристите да тръгнат да си хвърлят блазерите заради нея.Захващането на цевта въпреки рекламата като предимство , че осигурава реглаж и бързо се подменя ,не означава точност, там Савич не са от най-известните. Аз като десняк , това ,че ще купя пушка която става за левичари не ме интересува - няма да менкам орентацията я .Който е левичар, ще си купи пуша за лямо рамо, блазери има леви.Зацепването на затвора от Хейм не е от най здравото, около два път по-малко по площ на зацепване на затвора, от зацепването на блазеровата цангата на R8.Май и цевната кутия алюмин. ...Цената.... цената ... и пак цената е решаваща за новоизбиращите, но в Бъгария май ще отиде на.... около... малко под....над... 3к.,което за сега не е от малкото.
Този пост е редактиран от gal64: 08 януари 2021 - 10:15
- shstanchev харесва това
Публикувано 09 януари 2021 - 12:25
Като всяко нещо с реклама отначало.Нещо малко трябва да поотслабне, да свали кила ,колкото и да и е тежък контура на цевта за 45см в .308 ,а и с тая цевна кутия от половин метър - съмнявам се блазеристите да тръгнат да си хвърлят блазерите заради нея.Захващането на цевта въпреки рекламата като предимство , че осигурава реглаж и бързо се подменя ,не означава точност, там Савич не са от най-известните. Аз като десняк , това ,че ще купя пушка която става за левичари не ме интересува - няма да менкам орентацията я
.Който е левичар, ще си купи пуша за лямо рамо, блазери има леви.Зацепването на затвора от Хейм не е от най здравото, около два път по-малко по площ на зацепване на затвора, от зацепването на блазеровата цангата на R8.Май и цевната кутия алюмин. ...Цената.... цената ... и пак цената е решаваща за новоизбиращите, но в Бъгария май ще отиде на.... около... малко под....над... 3к.,което за сега не е от малкото.
Я си виж ъпъра на рюгерчето + къде ти заключват бойните упори на затвора ... и тук е същото, но да си призная нещо и аз като „чуя АЛМИН бате нещо ми се дохожда до двете 00 ...
Инак идейно по ми харесва от блазера.
Публикувано 09 януари 2021 - 01:23
Я си виж ъпъра на рюгерчето + къде ти заключват бойните упори на затвора ... и тук е същото, но да си призная нещо и аз като „чуя АЛМИН бате нещо ми се дохожда до двете 00 ...
Инак идейно по ми харесва от блазера.
Ми не е същото - коренна разлик в площа на заключване с тея топченца, а първото нещо е да "рекламират" блзера ,че незнам кога си и на кого си изхвръкнал затвора - не че като го претовариш и на всяка пушка ще се отлюпи.Ми и на мен ми се дохожда до 00 като видя пущкало тежащо 3.6 кг с цев 45санта , а цевнат кутия "алюмин" - пиша го така защото за разлика от рюгерчето за което навсякъде е писано от каква алуминиева слав е сътворено - тук само реклама. На блазерчето също не пишат какво е джелезото - ама всичко си е стоманена сплав.... и няма ъпър и разтоянието дето го има тоя дивак от ръкохваткта до патроника при блазерчето е два пъти по-малко.Блазера като концепция за ръчно зареждане няма алтернатива.... засега.Ако цената ще му е колкото се сещам - по добре за някой лев отгоре от новите неща - Сако S20 - сигурно качество.
- JPB харесва това
Публикувано 09 януари 2021 - 02:26
- Сако S20 - сигурно качество.
Публикувано 09 януари 2021 - 02:32
За това могат да се прежали някой друг блазер - всичко нистина от джелезо и изпипано.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни